Kangen vand

oprettet d. under Kangen vand

Kangen vand

Mange fordele ved Kangen vand

Fordel 1 – Maksimal hydrering

Ved at drikke Kangen vand opnås en betydeligt bedre hydrering end, hvad almindeligt vand kan gøre.

Kroppen kan optage Kangen vand (basisk vand) meget nemmere end almindeligt vandhanevand eller flaskevand. Det er på grund af “mikroklyngerne” af vandmolekyler i Kangen Vand. 

Almindeligt vand har større klynger af 15 til 20 molekyler. Disse kaldes “makroklynger” og kan kun optages, hvor hele klyngen kan trænge ind.

 

Fordel 2 – Neutraliserer frie radikaler

Frie radikaler er ustabile og reaktive molekyler, der skader kroppen og forårsager adskillige helbredsproblemer. Vores krop udsættes dagligt for frie radikaler i forskellige variationer.

Antioxidanter bekæmper påvirkningen fra de frie radikaler. Kangen vand (basisk vand) er en fortræffelig kilde til antioxidanter. Blot ved at drikke det kan vi hjælpe og beskytte kroppen på grund af de ekstremt store mængder antioxidanter i vandet.

Videnskabsfolk bruger en skala til at måle ORP-værdi (Oxidation Reduction Potential), som er et udtryk for en væskes antioxidante egenskaber. Jo lavere værdi, jo bedre.

De fleste kulsyreholdige drikke (altså med brus) har f.eks. en ORP-værdi i nærheden af +400. Vandhanevand er ca. +200-600, mens flaskevand er fra ca. +400. Modsat har basisk Kangen vand en ORP-værdi på -400 til -800. Det er altså et udtryk for, hvor effektiv en antioxidant, vandet er, og altså langt stærkere end grøn the (-80) eller torskelevertran (-300).

Faktisk er Kangen vand ca. 10 gange så antioxidant som C-vitamin !

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar