Kangen Leveluk K8 er Enagics mest kraftfulde antioxidantmaskine - med 8-platin- dyppede titaniumplader for forbedret vandionisering og øget antioxidantproduktionspotentiale

Du kan nyde denne Kangen vandmaskine i ethvert land takket være den verdensomspændende multispændingsstrømforsyning og udskiftelige stik. Hvis du leder efter en kraftfuld og alsidig maskine med masse af brugevenlige og energibesparende automatiserede funktioner, er Leveluk K8 noget for dig.

 

Højere antioxidantkraft 

Den mægtige K8 er en mægtig antioxidantproducent! K8 -vandionisatoren genererer en kontinuerlig strøm af 6 alsidige typer vand for at opfylde alle dine alsidige kommercielle behov: Stærkt Kangen-vand, Kangen-vand, Neutralt vand, Skønhedsvand og Stærkt surt vand.

Fuld farve LCD-panel

K8 er ekstemt brugervenlig, takket være e stort fuldfarve LCD-panel og klare stemmemeddelelser. Med blot et tryk på en knap kan du få adgang til et hvilket som helst af de 5 vandetyper du vælger. Din maskine vil bekræfte det vand du har valgt, med en behagelig stemme, og på et øjeblik vil maskinen generere sundt, ioniseret vand gennem et fleksibelt rør.

 

8 Titanium plader

Leveluk K8 indeholder en ekstra platinbelagt titaniumplade. Den ekstra plade betyder forbedret vandionisering, øget antioxidantproduktionspotentiale og stabil produktion af pH og ORP ved højere flowhastighed. K8 er fantastisk til små virksomheder og familier.

Taler 8 sprog!

8 sprogvisning og lyd på japansk, engelsk, fransk, tysk, kinesisk, italiensk, spansk og portugisisk

K8 er fuld af nye

brugervenlige funktioner!

Auto On/Off

Den smarte Kangen maskine lukker ned af sig selv for at spare energi

Plug & Play

ikke mere switch! Tilslut bare maskinen og begynd at generere vand.

Automatisk rengøring

Vand løber ud i10 sekunder efter 10 minutters brug

Smart filterteknologi

Lad din maskine fortælle dig, hvornår det er tid til at skifte filtre

Certificater

Læs mere! Læs mere...